Media Print E-mail

Mei 2010

Beautysalon Kiraya verhuisd naar Zaandam

Schoonheidssalon Kiraya aan de Zonneweg 44/46 in Amsterdam-Noord is verhuisd. De salon is een samenwerking aangegaan met het Zaandams bedrijf WorldMediTour, gespecialiseerd in cosmetische - en medische behandelingen in Nederland en Turkije.

WorldMediTour (WMT) heeft met drie vestigingen (twee in Zaandam en een in Wormerveer) een sterke positie in de Zaanstreek. In Wormerveer heeft WMT recent het bekende afslankinstituut Svenska-Sol aan de Industrieweg bij de Blaupunkt tennishal overgenomen.

Met de komst van Kiraya worden nu in alle vestigingen van WMT schoonheidsbehandelingen gegeven. In Wormerveer gebeurde dat eerder alleen nog in deeltijd. Onder de vlag van WorldMediTour krijgt schoonheidsspecialiste en styliste Leni Terneusen, die eerder actief was in Amsterdam-Noord, alle ruimte om nieuwe activiteiten te ontwikkelen.

 

Nieuwe service

op Open Dag bij Svenska-Sol

Svenska-Sol houdt vrijdag 21 mei een Open Dag in het centrum voor gezondheid en schoonheid aan de Industrieweg 44a in Wormerveer. Iedereen kan vrijdag tussen 16 en 21 uur kennis maken met nieuwe diensten en producten van Svenksa-Sol.

Het bekende afslankcentrum heeft na de overname door het Zaandamse bedrijf WolrdMediTour de diensten en producten sterk uitgebreid. Onder nieuwe leiding biedt Svenska-Sol meer medische en cosmetische diensten en behandelingen aan. Ook de bestaande, succesvolle HCG afslankkuren worden verder geprofessionaliseerd.

Nieuw in het programma is de hulp van een diëtist, die cliënten na een afslankkuur bijstaat met een persoonlijk eet- en leefadvies. Die professionele nazorg is veelal gratis, omdat de verzekering standaard enkele consulten vergoedt.

Na de HGC-afslankkuur slap geworden huid, wordt weer strak getrokken door behandeling met de Velasmooth. Wie vrijdag op de Open Dag een volledige afslankkuur neemt, krijgt twee behandelingen met de Velasmooth gratis.

Nieuw is ook dat Svenska-Sol nu een volwaardige schoonheidssalon heeft met een eigen styliste. Zij wordt ondersteund door een gediplomeerde huidtherapeut, die beschikbaar is voor alle vragen over en problemen met de huid.

Svenska-Sol gaat zich ook toeleggen op laser ontharen met de LightSheer Duet diode laser. Klanten hebben nu de keuze uit licht pulsen- en laser ontharen. Ongewenste beharing wordt veilig, pijnloos en effectief verwijderd. Bezoekers van de Open Dag kunnen gratis kennismaken met de LightSheer Duet. Wie dat wenst krijgt vrijdag een okselbehandeling om het resultaat van de nieuwe diode laser te testen.

De overname van Svenska-Sol door WorldMediTour (WMT) maakt het mogelijk dat ook in Wormerveer meer medische en cosmetische diensten worden aangeboden. WorldMediTour biedt cosmetische chirurgie en medische behandelingen aan in Turkije en in Nederlandse klinieken door Turkse artsen. Daaronder bijvoorbeeld ooglaseren, haarimplantatie en tandheelkunde tegen een fractie van de Nederlandse tarieven. Door gelimiteerde verzekeringsbijdragen moet een volledige gebitsrenovatie met implantaten vaak over meerdere jaren worden verspreid. Dat hoeft nu niet meer, omdat de kosten in Turkije aanzienlijk lager zijn dan in Nederland. Vrijdag zijn artsen aanwezig die voorlichting geven over goedkopere en snellere medische behandelingen in Turkije. WorldMediTour werkt samen met gerenommeerde artsen en ziekenhuizen in Istanbul.

WMT heeft twee vestigingen in Zaandam, een schoonheidscentrum op de CJ Kegstraat en een hoofdkantoor op de Stationsstraat. In Amsterdam heeft WMT ook nog een laser ontharingsstudio. In Zaandam worden diverse schoonheidsbehandelingen gegeven.

Voor bezoekers van de Open Dag heeft Svenska-Sol tal van leuke aanbiedingen en natuurlijk is er een hapje en een drankje. Open Dag, vrijdag 21 mei van 16 tot 21 uur.

 

Uitnodigen

Gelieve de informatie hieronder in te vullen om uw zakenrelaties te adviseren.

Uw naam

Uw e-mail

Uw vriend's e-mail  [-] [+]

Bericht [+]

No images
We hebben 8 gasten online
canakkale canakkale canakkale truva search