Welkom op onze website!

“Schoonheid zit van binnen”, zegt men en dat is natuurlijk waar. Maar soms wil men een cosmetische of tandheelkundige behandeling, omdat wij dat zelf nodig vinden of omdat het medisch noodzakelijk is.

 

Maar waar kunt u voor dit soort behandelingen terecht? En hoeveel kost dat?


Het antwoord op die vragen krijgt u van WorldMediTour.


WorldMediTour is een Beauty & Gezondheidscentrum, waar u terecht kunt voor diverse behandelingen in Nederland en Turkije. Wij bemiddelen tussen ziekenhuizen, klinieken, artsen en verzorgen geheel georganiseerde reizen naar Turkije, waar u behandelingen kunt ondergaan voor cosmetische chirurgie, ooglaseren of op tandheelkundig gebied. De medische standaard in Turkije is hoog en de kosten zijn veel lager dan in Nederland. Wij bieden u dus een hoge kwaliteit voor een redelijke prijs. Het welzijn van onze klanten staat centraal en u bent meteen even op vakantie. Ook in Nederland bieden wij u diverse medische en cosmetische behandelingen, wat maakt dat u voor deze behandelingen niet hoeft te reizen. Voor het aanbod van behandelingen en waar deze plaatsvinden in Nederland of Turkije, kijkt u verder op onze site.

 

Voor iedereen zijn de behandelingen toegankelijk en zonder wachttijden.

 

Naast de uitstekende kwaliteitszorg staat bij WorldMediTour een klantvriendelijke benadering hoog in het vaandel. Door onze gespecialiseerde personeel krijgt u optimaal de aandacht. Bij ons vindt u de persoonlijke betrokkenheid die bij zorgverlening zo belangrijk is. Onze kernwoorden zijn daarom: Veilig, Verzorgd, Vertrouwd

 


 
No images
canakkale canakkale canakkale truva search