Tandheelkunde Print E-mail

Iedereen wil het liefst een gezond en mooi gebit. Een stralende lach is vaak de blikvanger van het gezicht. Maar er kunnen er tandproblemen ontstaan, waardoor die stralende glimlach vergaat.

WorldMediTour biedt tandheelkundige behandelingen aan, zowel om esthetische als medische redenen. Bij een tandheelkundige praktijk in Turkije worden allerlei behandelingen gedaan, zoals het aanbrengen van implantaten en prothesen, het bleken van tanden of andere behandelingen.

In Turkije zijn de kosten van een tandheelkundige behandeling veel lager dan in Nederland. Dat is een groot voordeel, want de kwaliteit is zeker gelijk aan die in Nederland of zelfs hoger. Bovendien zijn er geen wachtlijsten. Wij geven garantie op alle behandelingen. Wij werken nauw samen met ervaren tandartsen en kaakchirurgen in zowel Nederland als Turkije.

Na behandeling zal uw zelfvertrouwen enorm stijgen. U kunt weer uw stralende glimlach tonen.

 

Een prijsvergelijking tussen Nederland en Turkije

In Turkije bieden we dus dezelfde of betere kwaliteit dan in Nederland en er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken. De kosten zijn in Turkije aanzienlijk lager. Een voorbeeld: een implantaat kost in Nederland rond de € 1.800, in Turkije tussen € 800 en € 1.100. Een kroon kost in Nederland tussen de € 500 en € 700 maar in Turkije tussen de € 150 à € 210.

 

Stappenplan

WorldMediTour regelt vanaf het begin alle details. Als u, na een gesprek met ons, besluit een tandheelkundige behandeling te ondergaan, stellen wij samen met u een stappenplan op. Eerst vindt vooronderzoek plaats bij onze tandarts in Nederland. Om uw verblijf in Turkije zo kort mogelijk te houden, kunnen voorbehandelingen, voorafgaand aan de hoofdingreep, nodig zijn. Denk daarbij aan het trekken van tanden en kiezen en eventuele wortelkanaalbehandelingen. Uw wensen worden meegenomen in het behandelplan en u gaat dus geheel voorbereid naar Turkije, waar de hoofdingreep verricht kan worden.

Wij regelen uw ticket, hotel en verblijf in Turkije. Alle transfers tussen het ziekenhuis en het hotel zijn bij de prijs inbegrepen. Wij informeren onze artsen in Turkije en we begeleiden u daar. U staat er in Turkije dus niet alleen voor. Er is altijd een professionele Nederlands of Engels sprekende begeleider aanwezig die u bijstaat. Ook zal uw contactpersoon van WorldMediTour in Nederland regelmatig telefonisch contact met u onderhouden om na te gaan of alles naar wens verloopt.

Wilt u na het lezen van deze informatie meer weten over een tandheelkundige behandeling in Turkije? Bel ons dan gerust voor meer informatie of een vrijblijvend consult.

 

Uitnodigen

Gelieve de informatie hieronder in te vullen om uw zakenrelaties te adviseren.

Uw naam

Uw e-mail

Uw vriend's e-mail  [-] [+]

Bericht [+]

No images
We hebben 8 gasten online
canakkale canakkale canakkale truva search