Gezicht Print E-mail

Ons gezicht is het meest prominente uiterlijke kenmerk en bepaalt voor een groot deel hoe anderen ons zien. De huid van ons gezicht staat dagelijks bloot aan allerlei invloeden, zoals zonlicht, wind, cosmetica etc. Daardoor kan de huid verouderen. Er zijn verschillende plastisch chirurgische ingrepen om dit te voorkomen.

Voorhoofdlift
Met d eze ingreep worden rimpels en plooien in het voorhoofd strak getrokken. De wenkbrauwen worden daardoor gelift en fronsrimpels worden minder zichtbaar. U krijgt weer een jeugdige uitstraling. Hoewel de wenkbrauwen en voorhoofd één geheel vormen, worden deze operaties vaak afzonderlijk verricht. Het hoort niet bij een volledige facelift. Wel wordt zo'n operatie vaak gecombineerd met een bovenooglid- en onderooglidcorrectie.

Facelift
De facelift is de bekendste vorm van plastische chirurgie. Bij een facelift wordt de verslapte gezichtshuid verstrakt door het verwijderen van overtollig (huid)weefsel. Hierna wordt de huid in de richting van de oren aangespannen, waardoor rimpels en verslapping verdwijnen. Deze operatie heeft geen effect op rimpels op het voorhoofd, rond de mond of de oogleden. Voor die plekken moet u een aparte behandeling ondergaan

 

Uitnodigen

Gelieve de informatie hieronder in te vullen om uw zakenrelaties te adviseren.

Uw naam

Uw e-mail

Uw vriend's e-mail  [-] [+]

Bericht [+]

No images
We hebben 10 gasten online
canakkale canakkale canakkale truva search