Wavefront Print E-mail

De Wavefront-methode wordt ook wel Custom View genoemd. Deze methode kan aanvullend bij alle laserbehandelingen worden toegepast van sterkte +4.00 tot –6.00 met cilinders tot 3.00 dioptrie.

De Wavefront-methode kan uitkomst bieden als u nachtblind bent of wanneer u grote pupillen heeft waardoor een standaardbehandeling niet goed werkt. Ook maakt Wavefront ooglaseren mogelijk wanneer het hoornvlies relatief dun is. Door de precisiemeting kan bij het laseren worden volstaan met het verwijderen van minder hoornvlies. Voordelen van de behandeling zijn verder een potentieel beter zicht in het donker en bij fel licht.

Belangrijk is wel dat de Wavefront-methode altijd gecombineerd wordt met een laserbehandeling als de Lasik en Lasek-methode. Overigens is niet ieder oog geschikt voor een Wavefront-behandeling. Of u in aanmerking komt, zal onze arts u na een uitgebreid onderzoek adviseren.

Door de Wavefront-behandeling worden allerlei afwijkingen (aberraties) die in het optisch systeem voorkomen gemeten. De afwijkingen worden in kaart gebracht door een reeks individuele metingen. Deze metingen worden verricht met een aberrometer en/of topograaf. Deze apparatuur maakt vele opnames van punten op het hoornvlies, zodat er een driedimensionaal plaatje van de vorm en karakteristieken van uw hoornvlies ontstaat. Aan de hand van metingen van de refractieafwijking van het oog en de vorm van het hoornvlies wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld. De behandeling die u krijgt is dus heel specifiek op de unieke vorm van uw oog afgestemd. Geen enkel paar ogen is immers hetzelfde.

Na de Wavefront-behandeling kan uw oog gelaserd worden volgens bijvoorbeeld de Lasik- of Lasek-methode.

Terug

 

Uitnodigen

Gelieve de informatie hieronder in te vullen om uw zakenrelaties te adviseren.

Uw naam

Uw e-mail

Uw vriend's e-mail  [-] [+]

Bericht [+]

No images
We hebben 5 gasten online
canakkale canakkale canakkale truva search