Haarimplantatie Print E-mail

Haarimplantatie

Heeft u genoeg van haaruitval of kale plekjes? Wilt u uw volle(re) haardos terug? Dan bent u bij WorldMediTour aan het juiste adres. Onze specialisten in Turkije voeren professionele haarimplantaties uit welke veel voordeliger zijn dan soortgelijke behandelingen in Nederland en indien gewenst valt de behandeling te combineren met een fijne week vakantie. Wij zorgen ervoor dat alles voor u wordt geregeld.

Bij haaruitval – een verschijnsel dat zich voornamelijk voordoet bij mannen – is haarimplantatie vaak een goede oplossing. Bij de methode die onze specialisten toepassen worden follicular units, bestaande uit een tot meerdere haren, met de priktechniek (0,7 mm) één voor één uit het donorgebied gehaald en getransplanteerd (de FUE methode). Deze methode is ook toe te passen bij vrouwen die last hebben van erfelijke haaruitval (alopecia androgenetica).

De procedure:

Als u zich bij WorldMediTour aanmeldt voor een haarimplantatie dan zorgen wij ervoor dat alles voor u wordt geregeld. Na uw aanmelding zal er in overleg een intakegesprek van een uur worden vastgelegd om te bepalen of er voldoende donorharen aanwezig zijn en zullen alle mogelijkheden met u besproken worden in Nederland. Vervolgens bepalen wij met u de datum waarop de haarimplantatie kan plaatsvinden. WorldMediTour regelt uw vliegticket, verblijf, transfers en de afspraken met de chirurg die de haarimplantatie zal verrichten.

De behandeling:

Haarimplantatie is een vrijwel pijnloze behandeling die onder plaatselijke verdoving plaatsvindt. Tijdens de intake met de specialist in Turkije wordt in overleg bepaald hoeveel haren waar geïmplanteerd gaan worden. Op de dag van behandeling zal uw haar worden afgeschoren waarna de transplantatie plaats zal vinden. Afhankelijk van het aantal te transplanteren haren zal de behandeling 6 tot 8 uur in beslag nemen.

Na de behandeling:

Direct na de behandeling - in Istanbul – krijgt u uitgebreide instructies over de verzorging van de haarimplantaten. De nacontrole en de eerste wasbeurt van uw hoofdhuid vind plaats in healt centre Svenska Sol in Nederland. Tevens wordt er gecontroleerd of de herstelproces goed verloopt. Uw vragen over de nazorg, medicatie, shampoo en lotion gebruik wordt met u besproken.  Binnen een periode van zes tot acht weken worden de haren uit de nieuw getransplanteerde haarwortels afgestoten, dit is een natuurlijk proces. De haarfollikels blijven intact en zullen na twee tot vijf maanden nieuwe haren voortbrengen. Deze haren zullen dan weer geheel normaal één tot twee centimeter per maand groeien. Ze zullen niet meer uitvallen en levenslang doorgroeien. U kunt uw haar weer gewoon knippen en eventueel verven.

De kosten:

Haarimplantatie is niet goedkoop maar WorldMediTour hanteert scherpe prijzen. Als het gaat om een klein deel van de hoofdhuid met haaruitval is één sessie meestal voldoende, dit is mede afhankelijk van het haartype. Als het deel met uw haaruitval groter is kan een tweede of derde sessie nodig zijn. Dit bespreekt onze deskundige met u tijdens uw bezoek aan WorldMediTour.

Prijslijst

Bovenstaande tekst dient als algemene informatie, tijdens een persoonlijk gesprek kunnen wij de individuele wensen en behoeften samen bespreken en invullen.

Wilt u weten hoeveel graft u nodig heeft, klik op deze link :

Voor meer informatie over haarimplanatie en voor het maken van een afsraak kunt u bellen naar telefoonnummer : 06 44 44 02 17

Indien u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Ervaring van een van onze klanten :

Bas de Vries

Bas de Vries

"Ik ben 21 jaar en was al behoorlijk kaal. Ik dacht toen bij mezelf; daar moet ik wat aan doen.
In Nederland is zo'n operatie heel erg duur. Tenminste, ik kon het niet betalen.
Zo kwam ik op de website van WorldMediTour!
Tegen een aannemelijke prijs kon ik een haartransplantatie ondergaan in Istanbul(Turkije)."

Voor meer klantervaringen klik hier.

 

Uitnodigen

Gelieve de informatie hieronder in te vullen om uw zakenrelaties te adviseren.

Uw naam

Uw e-mail

Uw vriend's e-mail  [-] [+]

Bericht [+]

No images
We hebben 7 gasten online
canakkale canakkale canakkale truva search