Medische check-up
Check-up Print E-mail

Een goede gezondheid is enorm belangrijk en één van de belangrijkste zaken in ons leven. Hoe staat het met uw gezondheid? Maakt u zich daar zorgen over en zou u graag willen weten of, bijvoorbeeld, uw hart naar behoren werkt? In samenwerking met vasculaire artsen biedt WorldMediTour medische check-ups aan. Wij organiseren daartoe elke week een voorlichtingsavond. Bent u hierin geïnteresseerd? Bel dan voor het bijwonen van zo'n voorlichtingsavond. Wilt u meteen een medische check-up ondergaan? Maak dan telefonisch een afspraak.

Waarom een medische check-up? 


Wereldwijd vormen hart- en vaatziekten een groot gezondheidsprobleem. Door vergrijzing zal het aantal hart- en vaatziekten toenemen. Ook overgewicht en diabetes vormen een risico. In Nederland overlijden jaarlijks 45.000 mensen als gevolg van hart- en vaatziekten (hartinfarct en beroerte). De behandeling van een hartinfarct is enorm verbeterd, maar voor beroerten geldt dat nog niet. Preventie, dus voorkómen van, is het sleutelwoord in de strijd tegen een hartinfarct of beroerte. Een gezonde levensstijl vermindert de kans op het krijgen van een hartstilstand, hartinfarcten en hartfalen aanzienlijk. In een preventief onderzoek kan de arts het risico bepalen dat u loopt op het krijgen van hart- of vaatziekten. Bij een verhoogd risico zal de arts u adviseren over de te volgen leefwijze. Uiteraard kunt u ook behandeld worden om het risico fors terug te dringen.

Risico's hart- en vaatziekten 


Uit onderzoek is gebleken dat de risicofactoren die de kans op hart- en vaatziekten verhogen zijn: 


 • Roken
 • Overgewicht
 • Suikerziekte
 • Hoge bloeddruk
 • Verhoogd cholesterol
 • Een eerder hart- of herseninfarct
 • Behandeling en/of beïnvloeding van deze risicofactoren kunnen het risico dus aanzienlijk verminderen. Voelt u zich nog gezond voelt en zit u nog niet in de risicosfeer? Laat desondanks uw risico’s in kaart brengen met een medische check-up.

  Onze medische check-ups bestaan uit: 

  • Een vragenlijst over uw algehele gezondheid
  • Een compleet lichamelijk onderzoek
  • Een elektrocardiogram (hartfilmpje) 

  • Bloedafname om uw cholesterol, bloedsuikerspiegel en nier- en leverfunctie te bepalen
  • Onderzoek van urine op eiwitverlies (eiwitverlies verhoogt het risico op hart- en vaatziekten).

  Voor wie is een medische check-up mogelijk? 


  Zowel particulieren als bedrijven kunnen zich bij ons aanmelden voor eenmedische check-up.

  Bedrijven 


  Een gezonde werknemer is belangrijk voor een goede en gezonde organisatie. Bedrijven kunnen hun werknemers een medische check-up laten ondergaan en daarmee de gezondheid van werknemers in kaart brengen en - preventieve - behandeling mogelijk maken.

  Bent u geïnteresseerd in de medische check-up? Neem dan voor meer informatie of het maken van een afspraak vandaag nog contact met ons op.

   

   

  Uitnodigen

  Gelieve de informatie hieronder in te vullen om uw zakenrelaties te adviseren.

  Uw naam

  Uw e-mail

  Uw vriend's e-mail  [-] [+]

  Bericht [+]

  No images
  We hebben 3 gasten online
  canakkale canakkale canakkale truva search