Laser ontharing Print E-mail

Hebt u last van teveel haar op ongewenste plekken? Bent u het ook zat om elke keer te harsen, te scheren of te epileren en de haren toch snel weer terugkomen? Dan kunt u nu kiezen voor permanente ontharing door middel van laser. De laserontharing vindt plaats in onze vestiging in Zaandam en wordt verricht door een zeer ervaren huidtherapeut die werkt met de LightSheer. Dat is één van de beste ontharingslasers ter wereld en hij heeft het FDA keurmerk. De LightSheer wordt gebruikt in vele klinieken en ziekenhuizen. Laserontharing met de LightSheer bieden wij aan tegen zeer scherpe prijzen en wij garanderen, dat de haartjes langere tijd wegblijven.

Voor wie is de behandeling geschikt?
Voor vrijwel alle mannen en vrouwen die van hun overbeharing op gezicht, benen, borst, rug, oksels of bikinilijn willen afkomen. Maar de huid mag niet te donker of zongebruind zijn. Een donkere huid neemt namelijk teveel vrijkomende energie op. Ook mogen de haren niet te dun of wit zijn. Bij te licht haar kan de vrijkomende energie, die de gepigmenteerde knop zoekt onder aan de haar, deze niet vinden omdat hij er niet is.

Hoe gaat een behandeling in zijn werk?
De behandeling duurt enkele minuten tot een uur of meer, afhankelijk van de te behandelen gebieden. Meerdere behandelingen zijn noodzakelijk, omdat haren in de groeifase pigment hebben waar de laser zich op richt. Na de eerste behandeling bereiken de haren weer de groeifase. Dan kan de tweede behandeling plaatsvinden. Wij raden wel aan elke één tot twee jaar de haren te laten laseren. Daardoor is het resultaat blijvend, want nieuwe haargroei wordt bestreden.

Is de behandeling veilig?
Ja, le LightSheer is uitgerust met een uniek koelsysteem, de Chiitip, dat vrijkomende warmte van de laserstraal, direct vermindert. Hierdoor verbetert het comfort tijdens de behandeling. De LightSheer is dus ook voor de gevoelige huid zeer geschikt. Na behandeling is de huid is wat rood en gezwollen, maar dat verdwijnt binnen enkele dagen. Er zijn geen blijvende bijwerkingen.

Doet het pijn?
Dat kan verschillen. De meeste mensen krijgen hooguit wat irritatie, terwijl anderen het pijnlijk(er) vinden. Maar de behandeling is goed te verdragen. Doorgaans kunt u uw normale bezigheden direct na een behandeling weer oppakken.

Overweegt u laserontharing?
En wilt u meer informatie? U kunt nu een afspraak maken voor een gratis consult, waarbij wij een demo bij u uitvoeren. Wij zullen op een klein plekje op uw huid laserontharing toepassen. Op die manier ervaart u hoe het is en kunt u het resultaat zien voordat u een behandeling ondergaat.

 

Uitnodigen

Gelieve de informatie hieronder in te vullen om uw zakenrelaties te adviseren.

Uw naam

Uw e-mail

Uw vriend's e-mail  [-] [+]

Bericht [+]

No images
We hebben 7 gasten online
canakkale canakkale canakkale truva search