Peeling Print E-mail

JAREN JONGER IN 10 DAGEN!
Dat kan met de Carat Professional Peeling behandeling. De huid wordt weer strakker, gladder, en jonger, ongeacht leeftijd, huidskleur of huidtype. Deze behandeling is een doorbraak op het gebied van anti-ageing en leidt tot een duidelijke verbetering en verjonging van de huid.
Het gebruik van diverse unieke peelingstoffen stelt onze specialiste in staat het peelingproces volledig te controleren en de peeling 100% veilig uit te voeren. Dode cellagen worden verwijderd en maken plaats voor gezonde nieuwe cellen die de huid weer helderheid en stevigheid terug geven.

Wilt u er goed uit (blijven) zien en de gevolgen van huidveroudering wegnemen? Dan moet u Carat Professional Peeling beslist overwegen.

Wie worstelt met:

   •  rimpels
   •  een grove huidstructuur (ook acnelittekens)
   •  pigmentvlekken
   •  een zonbeschadigde huid
   •  elasticiteitsafname
   •  een vale (rokers)huid

zal het meeste profijt van de behandeling hebben. Na één behandeling zijn er vaak al opzienbarende resultaten.

 De fasen van de behandeling
Voor de behandeling gebruikt u gedurende 10 nachten speciale ampullen die de huid voorbereiden op de behandeling.

De behandeling zelf duurt ongeveer 45 minuten. Direct daar voelt de huid strak, maar ontspannen aan.

Na enkele dagen gaat de huid vervellen. Na een week is het volledige peelingproces meestal achter de rug en hebt u een nieuwe, frisse ‘babyhuid’.

Kan de behandeling ook op andere lichaamsdelen toegepast worden?
Ja, hij kan toegepast worden op het gezicht, de hals, het decolleté, de handen, de rug, armen en benen.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Uw specialist(e) zal bepalen hoeveel behandelingen u nodig hebt. De behandeling kan na een maand herhaald worden. Een halfjaarlijkse of een jaarlijkse behandeling zorgt voor een goed resultaat op lange termijn.

Kan peeling mijn huid beschadigen?
Nee. Als de huid op een gecontroleerde en veilige manier behandeld wordt, wordt er geen schade aangericht. De huid wordt juist steviger en weerbaarder.

Kan ik make-up gebruiken na de Carat Professional Peeling?
U kunt speciale ‘covercrème’ gebruiken. Deze medische camouflage is parfumvrij en bevat een total-sunblock. Daardoor is dit product ook na vervellen zeer aan te raden.

Welk soort producten mag ik na de behandeling gebruiken?
Wij raden aan producten uit het ‘Carat Skinrejuvenation Programme’ te gebruiken, die hiervoor speciaal zijn ontwikkeld. Uit onderzoek is gebleken, dat mensen die de Caratproducten gebruiken nog meer resultaat behalen en minder last ondervinden van het peelingproces. Uw specialist(e) informeert u over wat u wel en niet mag doen, zowel voor als na de behandeling. Meer informatie over de behandeling ontvangt u bij uw Carat-getrainde schoonheidsspecialist(e).

 

Uitnodigen

Gelieve de informatie hieronder in te vullen om uw zakenrelaties te adviseren.

Uw naam

Uw e-mail

Uw vriend's e-mail  [-] [+]

Bericht [+]

No images
We hebben 5 gasten online
canakkale canakkale canakkale truva search