Gezichtsbehandeling Print E-mail

Onze huidtherapeute en schoonheidsspecialiste werken met zelf samengestelde producten, afhankelijk van het huidtype.

Aromatherapie

Bij Aromatherapie worden de geneeskrachtige en verzorgende eigenschappen van etherische oliën gebruikt. Deze oliën worden gewonnen uit bomen, bloemen, kruiden, planten en andere natuurlijke producten.

Aromatherapie verlicht of voorkomt geestelijke en lichamelijke klachten en kwalen en ondersteunt en bevordert de genezing. Het is een prikkeltherapie. De etherische oliën oefenen invloed uit op de gehele mens (lichaam en geest). Deze oliën ondersteunen en bevorderen de genezing door het immuunsysteem te prikkelen en te stimuleren.

Aromatherapie gaat goed samen met voedingssupplementen (zoals vitamines), reguliere medicijnen en andere therapieën zoals, Phyto-therapie. Dat is een therapie met kruiden en planten en Oertincturen (planten en kruiden, getrokken in pure alcohol).

Afhankelijk van de klacht of kwaal (bij pijnbestrijding bijvoorbeeld) kan Aromatherapie als onafhankelijke therapie gebruikt worden. De beste resultaten worden bereikt als men Aromatherapie combineert met rust, kruidenthee, biologische voeding, voedingssupplementen, massages, baden of voetbaden, gezichtverzorging en huidverzorging.

Bij alle behandelingen in onze salon worden uitsluitend producten gebruikt, gebaseerd op biologische ingrediënten.

Dieptebehandeling

Een allroundbehandeling, met reiniging tot diep onder de huid.

Standaardbehandeling

Maandelijkse onderhoudsbehandeling na de dieptebehandeling.

Paraffinepakking      

Een paraffinemasker vormt een afsluitende laag over de huid. Onder het masker vindt sterke warmteontwikkeling plaats, waardoor transpiratie op gang komt en de poriën open gaan. De toegevoegde oliën kunnen dan beter hun werk doen.

Biopeeling   

Een professionele kuur, gebaseerd op planten, algen en kruiden. Algen, muntolie, melisse en calendula werken samen om de bloedcirculatie te verbeteren, de celvernieuwing te stimuleren en het afweersysteem te verbeteren. De behandeling wordt o.a. toegepast bij acne, rosacea, pigmentvlekken, levervlekken en littekens. Het kan zelfs gebruikt worden op gevoelige huiden, donkere en dunnere huiden.
Na de behandeling ervaart men een prikkeling en vindt een lichte schilfering plaats. De werking gaat nog 10 dagen door. Tijdens deze periode mogen er alleen voorgeschreven producten gebruikt worden. Het is verstandig om in deze periode veel water te drinken, elk uur een glas. Het aantal behandelingen is afhankelijk van het probleem.

Acnebehandeling

Acne vulgaris, kortweg acne genoemd, is de medische term voor jeugdpuistjes. Iedereen krijgt in de puberteit acne. Bij de één zijn het enkele puistjes, bij de ander is het een uitgebreide huidaandoening die veel psychische problemen kan geven en het plezier in het dagelijkse leven kan vergallen. Acne berust op een ontsteking van de huid rondom de talgklieren (talgklierfollikels). In de meeste gevallen begint acne in de puberteit, als de huid onder invloed van hormonen allerlei veranderingen ondergaat. De talgklieren in het gezicht, op de rug en de borst worden groter en produceren meer huidsmeer of talg, die bovendien dikker is van samenstelling. Als er te veel talg wordt afgescheiden, kan die zich ophopen en de uitvoergang van de talgklier verstoppen. In de talgklieren bevinden zich bacteriën, die de talg omzetten in vetzuren. Door de opgehoopte talg en de irriterende vrije vetzuren zet de verstopte follikel steeds verder uit en scheurt uiteindelijk open. De irriterende stoffen komen in de aangrenzende huid terecht en veroorzaken een ontsteking.

Een effectieve methode is een lasertherapie. Na 8 weken is de acne verdwenen. De behandeling is pijnloos en biedt direct zichtbaar resultaat.

Cosmetische facelift

Vroegtijdige veroudering van de huid, bijvoorbeeld doordat u teveel aan de zon bent blootgesteld, kan vaak een negatieve invloed hebben op ons dagelijks leven.  Op basis van een (masker)minilift behandeling en laserbehandeling voeren wij twee soorten cosmetische facelift uit:

Mini Lift is een cosmetische lift op basis van de gehele plant Aloë Vera (Barbadensis) en andere natuurlijke en organische ingrediënten. Door toepassing van goed afgestemde Mini Lift producten, vindt zowel in de opperhuid als in de dieper gelegen lagen van de huid een soort passieve gymnastiek plaats, waarmee de microcirculatie wordt aangezet. Daardoor ontstaat een betere vochtcirculatie en treedt rimpelvermindering op. De huid krijgt een gezonder, jeugdiger en strakker aanzien.

Med-Op laser Huidverjonging, is een rimpelbehandeling waarbij met een Med-Op's laser een flinterdun laagje van de opperhuid verdampt. Het bindweefsel in de onderlaag neemt vervolgens toe, waardoor de huid glad trekt en oppervlakkige onregelmatigheden verdwijnen. Bij deze laserbehandeling wordt de opperhuid niet beschadigd, maar de bindweefselproductie wel gestimuleerd. Tijdens het gehele proces wordt nieuw collageen gemodelleerd onder een onbeschadigd buitenste laag. Med-Op's laser Huidverjonging resulteert in een zachtere en jonger uitziende huid. Het resultaat van rimpelbehandeling is goed, maar altijd tijdelijk omdat het verouderingsproces doorgaat.

 

Uitnodigen

Gelieve de informatie hieronder in te vullen om uw zakenrelaties te adviseren.

Uw naam

Uw e-mail

Uw vriend's e-mail  [-] [+]

Bericht [+]

No images
We hebben 8 gasten online
canakkale canakkale canakkale truva search