BIO-HCG Kuur Print E-mail

Te veel overgewicht brengt ernstige schade aan de gezondheid toe!

Te zware mensen hebben vaak last van diverse aandoeningen, waarvan ze nu nog geen weet hebben. Daar komen ze pas achter als het te laat is. Wat zijn de meest voorkomende aandoeningen? Een te hoog cholesterolgehalte, te hoge bloeddruk, hart- en vaatziekten, suikerziekte en/of slijtage aan diverse gewrichten. Het is dus van belang om overgewicht snel aan te pakken. Elk dieet kan helpen om overgewicht tegen te gaan. Maar niet elk dieet is voor u geschikt. Kennis en goede begeleiding zijn een vereiste.

Afvallen vraagt doorzettingsvermogen. Verantwoord afvallen vraagt om kennis en begeleiding. Bij gezondcentrum WorldMediTour in Zaandam weten ze daar alles van.
Met een vakkundig eigen ontwikkeld en langdurig bewezen concept maakt WorldMediTour al jaren vele mensen gelukkig met de resultaten van een Bio-HCG afvalkuur. Gerenommeerde artsen werkten mee aan de ontwikkeling van het Bio-HCG concept.

De kuur

De Bio-HCG kuur wordt gevolgd in combinatie met een specifiek dieet van 500 calorieën. Vaak wordt beweerd, dat je alleen met het specifieke dieet, dus zonder Bio-HCG, ook afvalt. Natuurlijk is dat waar. Maar dan valt u af op andere plaatsen dan u wilt? Uw gezicht valt in, uw borsten slinken en de dijbenen en buik worden niet kleiner. De unieke Bio-HCG kuur van WorldMediTour zorgt ervoor, dat u op de juiste plaatsen afvalt, zonder hongergevoel.... en blijvend! In 24 dagen (hele kuur) levert u gemiddeld twee kledingmaten in. Na de kuur houdt u zich nog zes weken aan de duidelijke richtlijnen van WorldMediTour en uw figuurcorrectie is een feit. En als het vel te ruim wordt, nadat de kilo's verdwenen zijn? Met de Bio-HCG kuur van WorldMediTour wordt zelfs dat ruime vel na de kuur weer strak. Echt waar!

Nazorg

Om gezond en blijvend af te vallen moet u verstandig en verantwoord te werk te gaan. De diëtist van WorldMediTour staat klaar om u persoonlijk en met toewijding en deskundigheid te begeleiden.  U krijgt richtlijnen voor een gezonder eetpatroon en kunt uw gewicht in de gaten houden op de speciale weegschaal van WorldMediTour.

Wij nodigen u uit voor een intakeconsult. U kunt tijdens dit gesprek al uw vragen stellen. Overtuig u en laat die overtollige kilo's voorgoed verdwijnen! De consulten van de diëtist worden vergoed door uw zorgverzekeraar, uitsluitend met een verwijzing van de (huis)arts.

Kom langs bij WorldMediTour aan de C.J. Keghstraat 22, 1502 VT in Zaandam. Voor een afspraak kunt u bellen met 075-6707786 / 87 of mailen naar Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . U bent van harte welkom!

De meest gestelde vragen

 

Uitnodigen

Gelieve de informatie hieronder in te vullen om uw zakenrelaties te adviseren.

Uw naam

Uw e-mail

Uw vriend's e-mail  [-] [+]

Bericht [+]

No images
We hebben 4 gasten online
canakkale canakkale canakkale truva search